Przedmioty z tej instalacji (oraz opcjonalnie konta, zakończone spisy i historia zmian) zostaną dopisane do istniejącego serwera. Serwer niczego nie traci ani nie nadpisuje, a najpierw zobaczysz podgląd.
Nic jeszcze nie zostało zmienione na serwerze.
Możesz teraz przełączyć tę aplikację na serwer firmowy. Lokalna baza zostanie na dysku jako kopia (Plik → Otwórz folder z danymi).